R&R adviseurs
R&R adviseurs begeleidt cliënten succesvol naar passend werk


R&R adviseurs heeft inmiddels diverse cliënten succesvol begeleidt naar passend werk. Hieronder twee korte reacties van tevreden cliënten.

‘Per 1 juni ga ik beginnen in mijn nieuwe baan. Een functie die heel mooi past in de wensen die ik bij jou op een rijtje had gezet. Als ik de flip-over die je me had meegegeven opensla en de ‘eisen’ lees waar een nieuwe baan aan zou moeten voldoen, lijkt dit er vrij naadloos op aan te sluiten.
Het is bijna te mooi om waar te zijn en ik ben dan ook heel blij!
Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor de helderheid die je me hebt helpen verschaffen.’

‘Ontzettend bedankt voor alles. Het waren fijne gesprekken en ik heb echt het gevoel dat ik eindelijk een stap voorwaarts heb gemaakt! Zelfs nu ik het enorm druk heb in mijn nieuwe baan, ben ik blij met de keuze die ik heb gemaakt.’


R&R adviseurs vast reďntegratiebureau voor de Stichting VO Haaglanden


De stichting VO Haaglanden heeft R&R adviseurs uitgekozen tot hun vaste reďntegratiebureau. De stichting VO Haaglanden is een samenwerkingsstichting van openbaar en algemeen bijzonder voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden en bestaat uit 16 scholen.


R&R adviseurs geeft agressietrainingen


R&R adviseurs geeft vanaf nu ook agressietrainingen. Deze trainingen zijn speciaal bedoeld voor medewerkers die in hun werk regelmatig te maken krijgen met agressieve klanten. In onze agressietrainingen leren medewerkers effectief omgaan met agressief gedrag.


R&R adviseurs begeleidt mensen met burnout en stress


R&R adviseurs begeleidt mensen met burnout en stress. Wij doen dit volgens de methodiek van Flow-Wolf. Deze methodiek onderscheidt zich door de praktische handvatten die worden geboden om nu en in de toekomst met spanningen om te gaan. Tevens is de begeleiding er op gericht hoe mensen meer in hun flow kunnen zijn. Dit wil zeggen: hoe iemand gelukkiger en met meer voldoening in het leven kan komen te staan. Klik hier voor meer informatie over deze methodiek. B & S


R&R adviseurs organiseert workshops voor werkzoekenden


In samenwerking met www.vindthuiswerk.nl organiseert R&R adviseurs 1 keer per maand een workshop voor werkzoekenden met als thema: het vinden van passend werk. In deze workshops gaan wij groepsgewijs in op veel praktische zaken waar werkzoekenden tegen aan kunnen lopen. Klik hier voor meer informatie.