R&R adviseurs
R&R adviseurs is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in vraagstukken met betrekking tot mens en werk. Wij leveren diensten in de vorm van advies, begeleiding, coaching en training. Binnen ons adviesbureau werken gekwalificeerde loopbaanadviseurs en psychologen die aangesloten zijn bij NOLOC (de Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten) en het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen). Wij werken zowel voor particulieren als in opdracht van werkgevers.

R&R adviseurs onderscheidt zich door haar persoonlijke benadering, respect voor het individu, open communicatie en het leveren van kwalitatief hoge resultaten. Onze werkwijze is gericht op samenwerking in wisselwerking, waarbij er in gedeelde verantwoordelijkheid gewerkt wordt aan resultaten.

Wij leveren uitsluitend maatwerk. Op basis van een vrijblijvend oriŽnterend gesprek maken wij een offerte waarin op heldere wijze wordt beschreven wat de onderbouwing, het plan van aanpak en de kostenopbouw van een voorgesteld traject is.

Op deze website geven wij een beeld van onze expertises.